ВъпросиКОИ ПРОДУКТИ УЧАСТВАТ В ПРОМОЦИЯТА?

В промоцията участват всички продукти на марката с промоционална опаковка „3 МИЛИОНА ПОВОДА ЗА НАЗДРАВЕ“ (стъклена бутилка 0.33л., стъклена бутилка 0.5л., кен 0.5л., пластмасова бутилка 1л. и пластмасова бутилка 2л.)

 

КАКВИ СА НАГРАДИТЕ В ПРОМОЦИЯТА?

Промоцията дава шанс на участниците да спечелят два вида награди:

1. Безплатна Каменица кен 0.5л – 3 000 000 бр.

2. Ваучер за 500лв., който важи само във вериги магазини Mr. Bricolage – 77 бр.

 

КАК МОЖЕМ ДА ГИ СПЕЧЕЛИМ?

1. Безплатна Каменица кен 0.5л. можете да получите, като закупите един от продуктите на Каменица с промоционална опаковка, проверите под капачката на бутилката или езичето на кена и ако откриете символ, който изобразява кен, то печелите една от 3 000 000 безплатни Каменица кен 0.5л.

2. Ваучер за 500 лв., който можете да използвате във вериги магазини Mr. Bricolage - купете един от продуктите на Каменица с промоционална опаковка, погледнете под капачката на бутилката или езичето на кена и ако откриете и съберете буквите „Н“, „А“, „З“, „Д“, „Р“, „А“, „В“, „Е“ и се регистрирате на www.kamenitza.bg, участвате в ежедневните тегления за 1 от 77 ваучера, които се провеждат по веднъж дневно през промоционалния период 15.06 – 31.08.2018г.

 

КАК ДА СИ ПОЛУЧИМ НАГРАДИТЕ?

1. Безплатна Каменица кен 0.5л. – от 15.06 до 31.08.2018г. можете да получите своята безплатна Каменица кен в магазини, които са маркирани с промоционален стикер. Магазините са посочени на сайта на марката www.kamenitza.bg в период 15.06 – 31.08.2018г. За да получите безплтен кен, трябва да предоставите капачката или езичето с печеливш символ, необходимо е символът да е видим.

2. Ваучер за 500лв. – ако бъдете изтеглени в едно от тегленията, ще получите SMS с потвърждение за наградата, след което трябва да се обадите на промоционалния телефон 0888423118 (според тарифния план на абоната), за да споделите информация за доставка, след което куриер ще достави наградата в рамките на 15 работни дни след спечелването й. При доставка на ваучера е необходимо да покажете и предадете всички капачки или езичета с буквите от Наздраве, буквите трябва да бъдат видими.

 

ЗАКУПИХ КАМЕНИЦА С ПРОМОЦИОНАЛНА ОПАКОВКА. КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ СЪМ СПЕЧЕЛИЛ?

Можете да проверите под капачката на бутилка или езичето на кен Каменица дали има символ на кен или някоя от буквите „Н“, „А“, „З“, „Д“, „Р“, „А“, „В“, „Е“.

Ако откриете символ на кен, то печелите една от 3 000 000 безплатни Каменица кен 0.5л. Можете да вземете своята награда Каменица кен от обект, отбелязан с промоционален стикер, като покажете и предадете печелившата капачка и/или езиче на кен. Всички обекти с промоционален стикер можете да проверите на сайта на Каменица www.kamenitza.bg в период 15.06 – 31.08.2018г.

Ако откриете една от буквите, можете съберете останалите букви, да се регистрирате на www.kamenitza.bg и да участвате в ежедневните тегления за 1 от 77 ваучера, които се провеждат по веднъж дневно през промоционалния период 15.06 – 31.08.2018г. Ваучерите могат да се използват във всички магазини на Mr. Bricolage в страната.

 

СЪБРАХ ВСИЧКИ БУКВИ ОТ НАЗДРАВЕ, НО НЕ МОГА ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ – КАКВО ДА НАПРАВЯ?

Ако имате проблем с регистрацията на сайта на Каменица, можете да се обадите на промоционалния телефонен номер 0888423118 (според тарифния план на абоната).

 

МОГА ЛИ ДА РЕГИСТРИРАМ ВСЯКА БУКВА ПООТДЕЛНО?

След като съберете всички букви Наздраве, можете да се регистрирате на сайта.

Ако сте се регистрирали на сайта, участвате в ежедневните тегления за 1 от 77 ваучера, които се провеждат по веднъж дневно през промоционалния период 15.06 – 31.08.2018г. Изтеглените печеливши се обявяват на сайта на Каменица www.kamenitza.bg в 15 часа всеки ден. Ако сте спечелили, ще получите SMS.

 

КОЛКО НАГРАДИ МОГА ДА СПЕЧЕЛЯ В ИГРАТА?

В периода на промоцията един участник може да се регистрира само веднъж и да спечели само един ваучер. За повече информация вижте Официалните правила на промоцията на сайта www.kamenitza.bg.

По отношение на броя на кеновете няма ограничение.

 

РЕГИСТРИРАХ СЕ НА САЙТА, НО ИЗГУБИХ ЧАСТ ОТ КАПАЧКИТЕ – ЩЕ УЧАСТВАМ ЛИ ЗА ТЕГЛЕНЕ НА НАГРАДИТЕ?

Ако сте се регистрирали на сайта, ще участвате в тегленията. За да получите наградата, е необходимо да покажете и дадете събраните капачки или езичета от кен. Ако сте се регистрирали и изгубили част от капачките или езичетата, то е необходимо да откриете други такива, за да имате всички необходими.

 

МОГА ЛИ ДА СЪБЕРА ДУМАТА НАЗДРАВЕ СМЕСЕНО ОТ КАПАЧКИ И ЕЗИЧЕТА?

Да, може да бъде смесено.

 

РАЗБРАХ, ЧЕ РАЗДАВАТЕ ВАУЧЕРИ – КАК МОГА ДА СПЕЧЕЛЯ?

Купете един от продуктите на Каменица с промоционална опаковка, погледнете под капачката на бутилката или езичето на кена и ако откриете и съберете буквите „Н“, „А“, „З“, „Д“, „Р“, „А“, „В“, „Е“ и се регистрирате на www.kamenitza.bg, участвате в ежедневните тегления за 1 от 77 ваучера, които се провеждат по веднъж дневно през промоционалния период 15.06 – 31.08.2018г.